Prøv å åpne den opp, hva er det verste som kan skje?

Jul 20, 2022

Vi tok en prat med vår kjære fikser Sandeep, som også er nytt styremedlem hos oss. Vi fyrte av noen spørsmål på tampen av sommerferien.

Hei Sandeep! Hvordan har du det?

– Bare bra! Jeg har startet et nytt løp med selvutvikling av mitt indre selv med fokus på mental helse. Det føltes helt vidunderlig. Restarters hjelper meg å gi tilbake til samfunnet på en unik måte, som passer meg og min utdanning veldig bra.

 

Du har jo akkurat blitt med i styret til Restarters, hva er det du ønsker å få ut av det?

Først og fremst er jeg veldig takknemlig for denne muligheten. Ønsker med dette å gjøre størst mulig impact! Jeg ønsker å møte nye mennesker, danne et større nettverk og få folk til å møtes for å kunne hjelpe vår herlige og eneste planet. 

 

Har det skjedd noe spennende siden sist utover at du ble med i styret? Har du fikset noe hjemme?

Masse spennende som skjer i livet mitt, hehe. Men ja – jeg har integrert bluetooth-høyttalere inn i en motorsykkelhjelm slik at jeg nå er mye tryggere på veien!

 

Hvorfor ble du Fikser?

Vilde og Anine var veldig overbevisende første gangen jeg plutselig møtte de på Deichman Folkeverkstedet (Deichman Bjørvika) hvor de hadde Fiksefest. De pirret interessen min ved å få meg til å hjelpe noen med å fikse en macbook lader, “and i was hooked”.

 

Hva er det som er så gøy med å fikse dingser, da?

– Lære hvilke “gnomer” som sitter inni dingsene og hva de gjør der inne =P

 

Hva tror du må endre seg for at vi skal ha tingene våre lengre?

Endring av holdninger, hos leverandører, staten og kunden. Dette er ikke gjort over natten. Leverandørene har brukt årene siden den industrielle revolusjon til å skape et forbrukersamfunn. Så her må det gjøres noe drastisk!

 

Har du et godt fiksetips, som alle kan lære seg?

Et godt fiksetips er å være obs på når ting begynner å bli slitt eller på vei til å bli ødelagt, mye lettere å preventivt reparere enn når det er helt ødelagt. Dette gjelder også for øvrig i andre deler av livet: helsen, relasjoner, karriere og annet.

 

Så helt til slutt.. Nå er sommeren i gang for fullt, hva er dine planer? 

– Nyte Norge sitt fine vær og sommer med alle godene det tar med seg. Jeg liker å tilbringe somrene i Norge og reise til utlandet når det er kaldt her.

 

Tusen takk, vi gleder oss til ha deg i styret og til å starte høstens aktiviteter med deg! Gooood sommer<3