Om oss

Team Restarters

Tar vi vare på tingene våre, tar vi vare på naturen.

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere! Vi hjelper deg med å ta vare på egen elektronikk. Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere, og at det vi kjøper må leve lenger.

Hvem er vi?

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Anine Dedekam Moldskred er prosjektleder, talsperson og daglig leder i vårt datterselskap Fikse. I Restarters har hun ansvar for politikk, kommunikasjon og konseptutvikling, men i en liten organisasjon gjør man litt av alt. Hun har bakgrunn fra Stortinget, og har jobbet i flere ulike organisasjoner med politikk, strategi og kommunikasjon. Anine har master i Sammenliknende politikk og har også gått master i Digital design og kommunikasjon ved IT-universitetet i København. På fritiden liker hun aller best å bade, høre på hiphop, spise gelato og lese gamle romaner – helst samtidig.

Kontakt Anine på +47 909 97 613 eller anine@restartersnorway.no

Vilde Berge Felde overtok som daglig leder etter Kaja Juul Skarbø i 2021. Hun har ansvar for strategi, administrasjon og finansiering. Vilde har studert PR, media og kommunikasjon ved Høgskulen i Volda, samt økonomi ved Universitetet i Sør-øst Norge. Hun har bred erfaring innen kommunikasjon og økonomi, og et stort hjerte for bærekraft. På fritiden liker hun å være med venner og sove ute i naturen.

Kontakt Vilde på +47 932 682 83 eller vilde@restartersnorway.no

Vilde, daglig leder

Jonas Aarseth Tvedt er kommunikasjonsmedarbeider i Restarters og bidrar med innhold og poster til sosiale medier. Han skriver master i Medieutvikling ved Medier og kommunikasjon på OsloMet. Han har også en tidligere bachelor i PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda. På fritiden liker Jonas å løpe, klatre, kokkelere og lage musikk.

 

 

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Håkon Staff er intern i vårt datterselskap Fikse. Han går masterprogrammet i Teknologi, innovasjon og kunnskap ved Universitetet i Oslo. Han har også en tidligere bachelorgrad innen Innovasjon, forretningsutvikling og kreativitet. Håkon er tidligere deltaker i Norgesmesterskapet i entreprenørskap for studenter. I tillegg har han drevet to oppstartsselskaper. Han er positiv og full av driv og ideer!

Leon Markus Dølven er intern i Fikse. Han studerer siviløkonom på BI Oslo, og har erfaring fra blant annet bank og den digitale plattformen Dynamicweb. Også på fritiden er Leon interesset i finans og markedsføring, men tar gjerne en tur innom treningssenteret en gang i blant.

Leon

Vår historie

Restarters Norway ble startet høsten 2016 med hjelp fra Norway Makers, Naturvernforbundet, Deichmanske bibliotek og Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I juni 2017 mottok vi Oslos Miljøpris og ble nominert til Nordisk råds miljøpris. Det er vi stolte av!

Vi er en del av et internasjonalt Restarters-nettverk som har vokst ut av Londonbaserte The Restart Project. I 2018 fikk vi midler av Sparebankstiftelsen for å utvikle organisasjonen.