Om oss

Tar vi vare på tingene våre, tar vi vare på naturen.

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere! Vi hjelper deg med å ta vare på egen elektronikk. Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere, og at det vi kjøper må leve lenger.

Hvem er vi?

Kaja Juul Skarbø er daglig leder, og overtok etter initiativtaker Kaja Ahnfelt i slutten av 2018. Hun er talsperson og har ansvar for strategi, administrasjon og finansiering. Kaja har studert energi og miljø på NTNU med spesialisering i industriell økologi. Hun kan dermed en del om både strøm og kretselementer, men har hatt en litt for teoretisk tilnærming til at hun har selvtillit med loddebolten i hånd. På fritiden er hun en nyfrelst landeveissyklist, ujevn danse- og yogaentusiast og er jevnt begeistret for god mat og drikke med gode venner.

Kontakt Kaja på +47 952 338 73 eller kaja.skarbo@restartersnorway.no

Daglig leder Kaja Juul Skarbø
Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Anine Dedekam Moldskred er prosjektleder, talsperson og daglig leder i vårt datterselskap Fikse. I Restarters har hun ansvar for politikk, kommunikasjon og konseptutvikling, men i en liten organisasjon gjør man litt av alt. Hun har bakgrunn fra Stortinget, og har jobbet i flere ulike organisasjoner med politikk, strategi og kommunikasjon. Anine har master i Sammenliknende politikk og har også gått master i Digital design og kommunikasjon ved IT-universitetet i København. På fritiden liker hun aller best å bade, høre på hiphop, spise gelato og lese gamle romaner – helst samtidig.

Kontakt Anine på +47 909 97 613 eller anine@restartersnorway.no

Jonas Aarseth Tvedt er kommunikasjonsmedarbeider i Restarters og bidrar med innhold og poster til sosiale medier. Han skriver master i Medieutvikling ved Medier og kommunikasjon ved OsloMet. Han har også en tidligere bachelor i PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda. På Fritiden liker Jonas å løpe, klatre, kokkelere og lage musikk. 

 

 

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Håkon Staff er intern i vårt datterselskap Fikse. Han går masterprogrammet i Teknologi, innovasjon og kunnskap ved Universitetet i Oslo. Han har også en tidligere bachelorgrad innen Innovasjon, forretningsutvikling og kreativitet. Håkon er tidligere deltaker i Norgesmesterskapet i entreprenørskap for studenter. I tillegg har han drevet to oppstartsselskaper. Han er positiv og full av driv og ideer!

Casper Hage Mogensen er også intern i Fikse. Han studerer Global Business  Engineering i Århus, som er et studie i kryssfeltet mellom IT og business. Casper har lang erfaring som selger i flere forskellige bedrifter, senest ved Brandiators hvor han var spesialisert i HP-produkter. Han er, tross flagget på bildet, født i Norge og har etter alt for lang tid i Danmark bestemt seg for å vende snuten mot Oslo igjen. På fritiden liker han å løpe raskt, eksperimentere med forskellige ting på kjøkkenet eller kikke på hunder i den lokale parken. 

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Vår historie

Restarters Norway ble startet høsten 2016 med hjelp fra Norway Makers, Naturvernforbundet, Deichmanske bibliotek og Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I juni 2017 mottok vi Oslos Miljøpris og ble nominert til Nordisk råds miljøpris. Det er vi stolte av!

Vi er en del av et internasjonalt Restarters-nettverk som har vokst ut av Londonbaserte The Restart Project. I 2018 fikk vi midler av Sparebankstiftelsen for å utvikle organisasjonen.