Om oss

Ved å ta vare på tingene våre, tar vi vare på naturen.

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere! Vi hjelper deg med å ta vare på egen elektronikk. Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere, og at det vi kjøper må leve lenger.

Hvem er vi?

Kaja Juul Skarbø er daglig leder, og overtok etter initiativtaker Kaja Ahnfelt i slutten av 2018. Hun er talsperson og har ansvar for strategi, administrasjon og finansiering. Kaja har studert energi og miljø på NTNU med spesialisering i industriell økologi. Hun kan dermed en del om både strøm og kretselementer, men har hatt en litt for teoretisk tilnærming til at hun har selvtillit med loddebolten i hånd. På fritiden er hun en nyfrelst landeveissyklist, ujevn danse- og yogaentusiast og er jevnt begeistret for god mat og drikke med gode venner.

Kontakt Kaja på +47 952 338 73 eller kaja.skarbo@restartersnorway.no

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Anine Dedekam Moldskred er prosjektleder. I Restarters har hun ansvar for politikk, kommunikasjon og konseptutvikling, men i en liten organisasjon gjør man litt av alt. Hun har bakgrunn fra Stortinget, og har jobbet i flere ulike organisasjoner med politikk, strategi og kommunikasjon. Anine har master i sammenliknende politikk og har også gått master i Digital Design og Kommunikasjon ved IT-universitetet i København. På fritiden liker hun aller best å bade, høre på hiphop, spise gelato og lese gamle romaner – helst samtidig.

Kontakt Anine på +47 909 97 613 eller anine@restartersnorway.no

 

Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Vår historie

Restarters Norway ble startet høsten 2016 med hjelp fra Norway Makers, Naturvernforbundet, Deichmanske bibliotek og Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I juni 2017 mottok vi Oslos Miljøpris og ble nominert til Nordisk råds miljøpris. Det er vi stolte av!

Vi er en del av et internasjonalt Restarters-nettverk som har vokst ut av Londonbaserte The Restart Project. I 2018 fikk vi midler av Sparebankstiftelsen for å utvikle organisasjonen.