møt vårt dyktige styre

Møt vårt dyktige styre!

Oct 27, 2021

På årsmøtet i Restarters Norway fikk vi et nytt styre på plass. Det består av fem personer med høy kompetanse, og et brennende engasjement for klima og miljø.

Vårt nye styre har alle lang og bred erfaring innenfor sirkulær økonomi, kommunikasjon, organisasjon og elektronikk. Med andre ord passer de perfekt inn hos oss her i Restarters Norway. Vi er superglade for at vi har et så engasjert og aktivt styre!

 

Guri Hummelsund, styreleder

Guri jobber som forretningsutvikler på Vollebekk Fabrikker, en sirkulær fabrikk med over 30 grønne og sosiale entreprenører. Det er et midlertidig byutviklingsprosjekt der de jobber på tvers av bransjer. På Vollebekk tester og utvikler de nye sirkulære løsninger, forretningsmodeller og aktivisere nabolaget. Guri bodde i London i 20 år, der hun var forretningsutvikler for sosiale entreprenører på dagtid og gitarist i rockeband på kveldstid. I 2013 var hun med på oppstarten av The Restart Project i England, som er “moderskipet” til Restarters Norway.

– Jeg ble veldig glad for å se at konseptet var videreført i Norge og fikk heldigvis være involvert som forretningsutvikler da Restarters var med i Impact Startup i 2020. Det er veldig spennende å få lov å jobbe sammen med de dyktige og engasjerte menneskene i Restarters Norway. Sammen setter vi reparasjon av elektronikk på agendaen, sier Guri.

 

Kirsti Svenning, styremedlem

Kirsti er selvstendig næringsdrivende og jobber som rådgiver innen bærekraft og sirkulær økonomi. Hun bistår bedrifter som vil omstille seg og hjelper dem omsette de store ordene i bærekraftsmålene til praktiske hverdagsrutiner. Med over 20 års erfaring med bærekraftig utvikling, kommunikasjon, internasjonal politikk og kultur, har Kirsti masse å bidra med.

– Å sitte i styret i Restarters er både spennende og lærerikt. Det å utnytte ressursene i elektronikken bedre vil ha svært positive konsekvenser på tvers av sektorer. Gjennom å jobbe praktisk ved å arrangere Fiksefester og politisk gjennom påvirkningsarbeid, gjør Restarters Norway en viktig innsats for å gjøre Norge til et mer bærekraftig land. Det er jeg glad for å få være en del av, sier Kirsti.

 

Martin Leander Brandtzæg, styremedlem

Martin er avdelingsleder i Naturvernforbundet og har lenge vært engasjert i Restarters Norway gjennom sin jobb. I det daglige jobber Martin med redusert og grønnere forbruk. Han har blant annet laget nettsiden Ta vare på det du har, hvor du kan finne fiksetips og lokale håndverkere. Martin var også med på etableringen av Restarters Oslo tilbake til 2016, og var med på utviklingen av de aller første Fiksefestene!

– Med en lidenskap for miljø og stor egeninteresse for elektronikk ligger Restarters naturlig nok nært mitt hjerte. Jeg er veldig takknemlig for tilliten og motivert for å sitte i styret. Martin ønsker å bidra inn med både faglig kompetanse og organisasjonsbygging. Han vil også bistå de ansatte med økonomistyring og administrasjon så Restarters kan fortsette å bygge seg større og bli et bærekraftig konsept for framtiden.

 

Joachim Sogn, styremedlem

Joachim liker å gjøre ideèr til virkelighet og tror alt er mulig om man tror nok på det. Til daglig jobber han som utviklerkonsulent i Oslo og driver en grønn startup innen bærekraft. Joachim er lidenskapelig opptatt av å bidra til miljøutfordringene, og til å bidra til at andre kan vokse og utvikle seg selv. Han har tidligere jobbet som markedsfører, finansjournalist og nå som utvikler i Sopra Steria, i tillegg til å være investert i flere startups. Joachim er en av våre fantastiske Fiksere og ble valgt inn i styret i 2022.

– Det å kunne hjelpe andre å fikse egne ting, og også lære om å fikse elektronikk, syns jeg er gøy.  Selv å fikse èn ting bidrar til å hjelpe miljøet, og jeg mener det er viktig at vi sammen får ned terskelen for fiksing, så det kastes mindre. Nå gleder jeg meg til å bidra i Restarters!

Sandeep Singh Pandher, styremedlem

Sandeep er bergenseren som prater masse om alt han har lidenskap for, og da spesielt teknologi og sirkulær økonomi! Han har sin utdanning fra Cyberingeniørskolen i Forsvaret og jobber i dag for Forsvarets Materiell Avdeling med innføring av nytt kommunikasjonssystem som skal benyttes på tvers av kampplattformene. Sandeep har vært dyktig fikser siden 2021 og i styret til Restarters Norway siden 2022. De teknologiske interessene spenner også over til Internett of Things, hvor han har utviklet en del smarthjem løsninger for sitt eget hjem. Blant annet smartstyrtegardiner, hundefor-mater, varsling av post og masse mer.

– Jeg har et ønske om å gjøre fantastiske ting av gjenvunnet plast med nye oppfinnelser, og med en gjeng som de på Restarters Norway er det gode muligheter.