Møt våre nye praktikanter og bli kjent med Fikse!

May 20, 2021

Vi utvikler et konsept for å gjøre det lettere å reparere – møt team Fikse!

 

Etter en lengre planleggingsfase har vi nå fått på plass to superdyktige praktikanter!

Det er vår prosjektleder Anine Dedekam Moldskred som leder prosjektet vi enkelt og greit kaller: Fikse!

Det skal gjøre det lettere for deg å booke og levere ting til din lokale reparatør. På den måten kan vi komme enda nærmere vårt mål om å skape en kultur for reparasjon!

 

Våre praktikanter

 

Håkon Staff er intern i vårt datterselskap Fikse. Han går masterprogrammet i Teknologi, innovasjon og kunnskap ved Universitetet i Oslo. Han har også en tidligere bachelorgrad innen Innovasjon, forretningsutvikling og kreativitet. Håkon er tidligere deltaker i Norgesmesterskapet i entreprenørskap for studenter. I tillegg har han drevet to oppstartsselskaper. Han er positiv og full av driv og ideer!

Casper Hage Mogensen er også intern i Fikse. Han studerer Global Business Engineering i Århus, som er et studie i kryssfeltet mellom IT og business. Casper har lang erfaring som selger i flere forskellige bedrifter, senest ved Brandiators hvor han var spesialisert i HP-produkter. Han er, tross flagget på bildet, født i Norge og har etter alt for lang tid i Danmark bestemt seg for å vende snuten mot Oslo igjen. På fritiden liker han å løpe raskt, eksperimentere med forskellige ting på kjøkkenet eller kikke på hunder i den lokale parken.

Mer info kommer, hvor vi også vil ha dine innspill, så følg med!