Foredrag

Vi i Restarters Norway ønsker å vise folk at det går an å reparere også elektronikk, og at det er gøy og lærerikt. Men vi vil også informere om den enorme problematikken rundt vårt forbruk av elektronikk, og hjelpe din bedrift til å bli mer bærekraftig!

Nordmenn kjøper og kaster mest elektronikk i hele verden. Elektronikk er også den raskest voksende avfallsstrømmen på verdensbasis. Det skaper sår i naturen og gir høye klimagassutslipp. Å kjøpe nytt er ofte det enkleste og billigste alternativet når noe blir ødelagt.

Dette fører til et press på jordens ressurser og på verdens avfallsdynger som ikke er bærekraftig. Det fører også til store klimagassutslipp, og dårlige arbeidsforhold i gruver og fabrikker. Og på toppen av det hele begynner vi å gå tom for flere kritiske metaller. 

Er din bedrift eller organisasjon interessert i å lære mer om hvordan vi kan få mer bærekraftig elektronikk? Vi fikser det! Restarters Norway holder foredrag over hele landet på forespørsel. Ta kontakt med oss!

Andre tjenester

Vi arrangerer også Fiksefester for elektronikk rundt omkring i Oslo hvor våre frivillige fiksere hjelper vanlige folk med å reparere sine elektriske produkter. Du kan dermed få kjenne på gleden av å gjøre noe konkret som er positivt for miljøet, naturen – og lommeboken.

Eller kanskje er du mer interessert i en workshop?