Ansatte

Tar vi vare på tingene våre, tar vi vare på naturen.

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere! Vi hjelper deg med å ta vare på egen elektronikk. Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere, og at det vi kjøper må leve lenger.

Hvem er vi?

Vilde Berge Felde overtok som daglig leder etter Kaja Juul Skarbø i 2021. Vilde har ansvar for strategi, administrasjon og finansiering. Hun har studert PR, media og kommunikasjon ved Høgskulen i Volda, samt økonomi ved Universitetet i Sør-øst Norge. Hun har bred erfaring innen kommunikasjon og økonomi, og et stort hjerte for bærekraft. På fritiden liker hun å være med venner og sove ute i naturen.

Kontakt Vilde på +47 932 682 83 eller vilde@restartersnorway.no

Vilde, daglig leder
Anine Dedekam Moldskred, prosjektleder

Anine Dedekam Moldskred er prosjektleder, talsperson og daglig leder i vårt datterselskap Fikse. I Restarters har hun ansvar for politikk, kommunikasjon og konseptutvikling, men i en liten organisasjon gjør man litt av alt. Hun har bakgrunn fra Stortinget, og har jobbet i flere ulike organisasjoner med politikk, strategi og kommunikasjon. Anine har master i Sammenliknende politikk og har også gått master i Digital design og kommunikasjon ved IT-universitetet i København. På fritiden liker hun aller best å bade, høre på hiphop, spise gelato og lese gamle romaner – helst samtidig.

Kontakt Anine på +47 909 97 613 eller anine@restartersnorway.no

Charlotte Voldbakken er kommunikasjonsarbeider og eventkoordinator. Hun har en bachelor i Ledelse og administrasjon med fordypelse i endringsledelse, prosjektledelse og markedsføring. Charlotte er en klassisk potet og liker å kunne litt om alt. Hennes varierende bakgrunn innen alt fra reiseledelse, sosiale medier, grafisk design, event og festivalvirksomhet, til en haug av ulike strøjobber, bekrefter dette. Charlotte har stort engasjement for sirkulær økonomi og mental helse. På fritiden liker hun å ta badstue, se serier, sy, klatre, reise og drikke kaffe med venner.

Kontakt Charlotte på +47 464 23 560 eller charlotte@restartersnorway.no

Vår historie

Restarters Norway ble startet høsten 2016 med hjelp fra Norway Makers, Naturvernforbundet, Deichmanske bibliotek og Institutt for Informatikk ved Universitetet i Oslo. I juni 2017 mottok vi Oslos Miljøpris og ble nominert til Nordisk råds miljøpris. Det er vi stolte av!

Vi er en del av et internasjonalt Restarters-nettverk som har vokst ut av Londonbaserte The Restart Project. I 2018 fikk vi midler av Sparebankstiftelsen for å utvikle organisasjonen.