Aktiviteter

Restarters Norway ønsker å skape en kultur for reparasjon med fokus på bærekraftig elektronikk. Vi vil vise at det kan være gøy å reparere ting!

Vi forteller politikere og bransjen at det må bli lettere og billigere å reparere elektronikk, og at det vi kjøper må leve lenger. Se våre aktiviteter under her!

Fiksefest

På våre Fiksefester kan du ta med deg ødelagt småelektronikk, og så hjelper vi deg så godt vi kan med å fikse den! Sammen reduserer vi skaden vårt forbruk har på miljøet og naturen. Dette måler vi i vårt Fiksometer.

Våre frivillige fiksere hjelper deg med å reparere tingene dine. Alle typer elektroniske gjenstander er velkomne, så fremt du klarer å bære dem selv. Vi fikser altså ikke hvitevarer og heller ikke mikrobølgeovner.

Bli med og skru opp, utforsk og reparer dine kjære, gamle (eller nye!) produkter som er ødelagte. Ved å jobbe praktisk med reparasjon kan vi endre vårt forhold til elektronikk, hvordan vi setter pris på og tar vare på den.

Foredrag

Vi informerer om den enorme problematikken rundt produksjon og forbruk av elektronikk, og hjelpe din organisasjon og bedrift til å bli mer bærekraftig!

Vi i Restarters Norway ønsker å vise folk at det går an å reparere også elektronikk, og at det er gøy og lærerikt. Men vi vil også informere om den enorme problematikken rundt vårt forbruk av elektronikk, og vise hvordan det kan bli mer bærekraftig!

Er din bedrift eller organisasjon interessert i å lære mer om hvordan vi kan få mer bærekraftig elektronikk? Vi fikser det! Restarters Norway holder foredrag over hele landet på forespørsel. Ta kontakt med oss!

Workshop

Hvordan kan du bidra til et mer bærekraftig forbruk av elektronikk? Hvor lett er det egentlig å fikse en treig PC, eller en lader som ikke vil lade? Når er egentlig en mobil ødelagt?

Bestill en workshop!

 

Vi holder gjerne workshop for deg eller din organisasjon/bedrift. Sammen med våre ansatte og fiksere hjelper vi dere til å ta gode beslutninger rundt elektronikk og et bærekraftig forbruk. Ta kontakt med oss!